INDUSTRIAL LIVING

Dat stalen deuren momenteel populair zijn zal niemand zijn ontgaan. En het is ook niet zo gek, want stalen deuren geven je interieur een stoere en tegelijkertijd exclusieve look! Daarnaast zorgt een grote glaspartij voor optimale lichtinval en geeft het een ruimtelijk gevoel. De industriële look van stalen deuren gaat samen met tal van woonstijlen! Van landelijk tot modern, en van Scandinavisch tot eclectisch.

Wanneer er stalen deuren worden toegepast in een advies werkt Studio Riley samen met een vaste partner; Jarno Rook Smederij en Interieurbouw. Jarno Rook is een vakman in hart en nieren die het eeuwenoude ambacht van smeden tot in de puntjes beheerst.

Behalve stalen deuren maakt Jarno Rook o.a. ook lampen, deurbeslag, trappen en balustrades, en keukens. Ieder product is van hoogwaardige kwaliteit en krijgt zijn eigen unieke uitstraling doordat alles met de hand gemaakt wordt. Op de foto's enkele voorbeelden van zijn uitgebreide portfolio.

Wil jij graag je inrichting veranderen en ook van die mooie stalen deuren toepassen? Klik hier voor een overzicht van alle diensten of neem vrijblijvend contact op!