Interieuradvies Zwolle - Studio Riley

Over Jacomijn Het gezicht achter Studio Riley

Welkom! Leuk dat je mijn site bezoekt. Mijn naam is Jacomijn, een estheet in hart en nieren. Bezig zijn met het creëren van een mooi plaatje; die liefde voor mooie dingen en creativiteit zat er al van jongs af aan bij me in. In mijn werkzame leven was ik actief in verschillende branches, maar na de geboorte van mijn zoontje in 2017 besloot ik het roer om te gooien en mijn liefde voor interieur te volgen.

Zakelijke achtergrond

Met veel plezier volgde ik de opleiding Binnenhuisarchitectuur, die ik afsloot met een 9 voor mijn examen. Daarna deed ik nog een aantal aanvullende opleidingen op het gebied van styling, interieurfotografie en interieurontwerp voor de zakelijke markt. Vanaf 2018 ben ik ook werkzaam in de interieurbranche.

Privéleven

In mijn vrije tijd speelt mijn leven zich zowel binnen als buiten af. Ik hou van een etentje, sporten in de buitenlucht of lekker shoppen. Maar geniet net zoveel van relaxen met een goed boek of een serie op de bank. Of van urenlang bellen met mijn zus of een vriendin. Het allerleukste om te doen? Met mijn zoontje dennenappels verzamelen in het bos.

Interieuradvies Zwolle - Studio Riley

Het begint bij jouw verhaal

Ieder interieur vertelt een verhaal. Jouw verhaal. Samen met jou zorg ik ervoor dat dit verhaal volledig tot zijn recht komt in jouw interieur. Je huis als een warme deken om je heen. Jouw definitie van thuis.

Interieuradvies Zwolle - Studio Riley

Het gaat verder met oog voor detail

Ik ben een liefhebber van lichte, stijlvolle interieurs. Tijdloos, maar wel met moderne elementen. Ik heb oog voor detail en ben altijd gericht op service en kwaliteit. Mijn voldoening haal ik uit het creëren van dat mooie plaatje voor jou!

Interieuradvies Zwolle - Studio Riley

Het eindigt in sfeer en functionaliteit

Tegelijkertijd ben ik ook een aanpakker en een praktische denker. Want jouw interieur moet niet alleen mooi en sfeervol worden, maar ook functionele leefruimtes opleveren. Zodat jij er kunt doen en laten wat jij wilt.

Interieuradvies Zwolle - Studio Riley

Living the life of Riley

“Living the life of Riley”. Een Engelse uitdrukking die in de 19e eeuw zijn oorsprong vindt vanuit een romantisch, Iers volksverhaal.
Het vertelt het verhaal van Willy Reilly, die hevig verliefd wordt op de mooie Helen Ffolliott. Helen is echter te hoog gegrepen voor Willy, omdat zij tot een veel hogere klasse behoort dan hij. Helens steenrijke vader laat de arme Willy daarom gevangennemen om zo een huwelijk met zijn dochter te voorkomen. Maar, eenmaal voor de rechter, verklaart Helen haar liefde aan Willy, waardoor hij vrijuit gaat en samen met zijn beminde een zorgeloos en welvarend leven kan gaan leiden.

Tegenwoordig staat de uitdrukking voor “a carefree, comfortable, and thoroughly enjoyable way of living”, en dat is precies wat Studio Riley samen met jou wil bereiken!
Je huis is je veilige haven, de ruimte waar een groot deel van jouw leven zich afspeelt. De plek waar je samen met je geliefden wilt genieten van een comfortabel, sfeervol en warm thuis.
Een interieuradvies van Studio Riley helpt jou met het creëren van die speciale plek en zorgt ervoor dat je interieur in volledige harmonie is met dat heerlijke gevoel van thuis.

Inspiratie Ontdek jouw definitie van thuis

De stijl van Studio Riley kenmerkt zich door een frisse, tijdloze look met een elegante en stijlvolle uitstraling. Een klassieke basis gecombineerd met hedendaags comfort en moderne elementen. Een interieuradvies van Studio Riley helpt jou met het creëren deze unieke woonstijl. Laat je inspireren en ontdek hoe jouw ‘nieuwe’ thuis eruit kan komen te zien.