Kleur inspiratie: Geel

Een kleur waar je misschien niet zo snel aan denkt bij de inrichting van je huis: geel. Toch is geel een goed idee voor je interieur. Geel is licht, fris, en vooral heel vrolijk! Geel kan een wat saai interieur net even wat meer pit geven of zorgen voor een speelse eyecatcher. Soms is een enkele accessoire al genoeg!

Het fijne van geel is: het gaat heel goed samen met een scala aan kleuren. Combineer de energieke kleur met grijs om je interieur wat meer flair te geven. Of match zachtgeel met mintgroen en zachtroze op een kinderkamer. Geel geeft een fijn contrast met elegant zwart, en wordt weer heel harmonieus in combinatie met hout en naturellen. De laatste jaren is okergeel een trend. Deze wat historisch aandoende kleur geeft een chique effect en kan goed gecombineerd worden met olijfgroen of klassiek marineblauw. 

Wil jij deze zonnige kleur ook toepassen in je interieur, maar heb je nog een zetje in de rug nodig? Na de inspiratieboost YOU INSPIRE ME weet je hoe je dit aanpakt. Lees er meer over op deze pagina.